Seurat

Olet tervetullut seuroihimme!

Seuroja pidetään Rauhanyhdistyksellä, kodeissa ja seurakuntien tiloissa. Seurat alkavat virren tai siionin laulun laulamisella. Sen jälkeen on seurapuhe. Puheen pitää tehtäväänsä siunattu pappi tai maallikkosaarnaaja.

Seurapuheet perustuvat aina Raamattuun. Syntien anteeksiantamisen evankeliumi on uskovaisen ihmisen elämän perusta. Tämä evankeliumi on keskeisintä seurapuheissakin. Uskomalla synnit anteeksi pääsee taivaaseen. Seurojen tarkoitus on myös kutsua ihmisiä Jumalan valtakuntaan, uskovaisten yhteyteen

Seuroista ilmoitetaan toimitalon ovessa ilmoitustaululla, yhdistyksen internetsivuilla ja Päivämies-lehdessä. Seurakuntien tiloissa järjestettävistä seuroista ilmoitetaan paikallislehdissä, esim. Essessä.

Uskovaiset ympäri Suomen ja useista eri maista kokoontuvat kesäisin Suviseuroihin.